8:00 صبح - 6:00 عصر
شنبه تا پنجشنبه
انتخاب یک کابینت ایده آل برای آشپزخانه، دشوار است. زیبایی طراحی شما در نهایت توسط کابینت آشپزخانه ای که انتخاب می کنید تعیین می شود. مهم است که قبل از انتخاب کابینت، مزایا و تفاوتهای انواع، طبقهبندیها و سبکهایی که در دسترس شما هستند را بسنجید.
این مقاله همه آنها را توضیح می دهد و اطلاعات و ایده هایی را ارائه می دهد تا به شما در انتخاب کابینت آشپزخانه کمک کند.
آشپزخانه اغلب به عنوان “قلب خانه” شناخته می شود، زیرا بیشترین ترافیک را دریافت می کند و جایی است که تمام خانواده برای صرف غذا و گذراندن وقت گرانبها در کنار هم جمع می شوند. بنابراین، داشتن یک آشپزخانه شیک، مستحکم و منظم بسیار مهم است.
چنین آشپزخانه ای با تفکر بسیار طراحی شده است: هر جزء کوچک، از جمله میز، نور، چیدمان، دکور و شیرآلات، باید با هم کار کنند تا فضایی خیره کننده و مفید ایجاد کنند. با این حال، بسیار مهم است که بخش قابل توجهی از آشپزخانه را نادیده نگیرید. هم زیبایی و هم عملکرد کلی آشپزخانه شما به کابینت ها بستگی دارد.
کابینت آشپزخانه باید با طراحی آشپزخانه شما مطابقت داشته باشد و در عین حال فضای ذخیره سازی مناسبی را برای شما فراهم کند. قبل از اینکه به نوع خاصی از کابینت آشپزخانه فکر کنید بهتر است، تمام گزینه های موجود را بررسی کنید و در عین حال خواسته های خود را در نظر داشته باشید.
با توجه به انواع سبک ها، مواد، رنگ ها و برند های موجود، گزینه های زیادی در مورد کابینت آشپزخانه وجود دارد. ما اینجا هستیم تا راهنمای جامعی را در اختیار شما قرار دهیم، بنابراین اجازه ندهید که انبوهی از گزینه ها بر شما غلبه کند! با خواندن ادامه مطلب در مورد انواع مختلف کابینت آشپزخانه، مارک ها، رنگ ها، چیدمان ها و مواد بیشتر بدانید.
درک چهار نوع اصلی کابینت آشپزخانه قبل از پرداختن به سبک های مختلف مفید است: کابینت های پایه، کابینت های دیواری یا بالا، کابینت های بلند و واحدهای تخصصی. بیایید ابعاد و ویژگی های انواع مختلف را بررسی کنیم.
برای عملکرد بهینه، اکثر آشپزخانهها این چهار طرح کابینت را ترکیب میکنند، زیرا هر کدام گزینههای ذخیرهسازی منحصربهفردی را برای طیف وسیعی از نیازها فراهم میکنند.
استاندارد این صنعت عمدتاً کابینت های پایه است. آنها دارای عمق 61 سانتی متر و ارتفاع 91 هستند. بسته به نیاز خود می توانید کابینت های پایه نیمه سفارشی یا سفارشی با حداکثر عمق 68 سانتی خریداری کنید.
در بالای کابینت های پایه یا واحدهای تخصصی، روی دیوار، کابینت های دیواری قرار دارند که به آن کابینت های بالاتر نیز گفته می شود. آنها فضای ذخیره سازی اضافی را فراهم می کنند و در آشپزخانه های کوچک بسیار مفید هستند. برای جلوگیری از شلوغ به نظر رسیدن آشپزخانه، در صورتی که آشپزخانه شما دارای سقف کوتاهی است، بهتر است در گنجاندن کابینت های دیواری در طراحی خود محتاط باشید.
عمق کابینت های دیواری معمولاً 30 سانتی متر است، اما می توانید کابینت رویی سفارشی یا نیمه سفارشی را با عمق حداکثر 43 سانتی متری انتخاب کنید.
کابینت های بلند برای نگهداری جاروها و سایر موارد مشابه ایده آل هستند. علاوه بر این، آنها می توانند به عنوان کمد های انباری کوچک و مفید عمل کنند.
آشپزخانه های بزرگ با سقف بلند برای کابینت های بلند مناسب هستند. برای برآورده کردن بهترین خواسته های خود، می توانید کابینت های بلند نیمه سفارشی یا سفارشی را انتخاب کنید که معمولاً 212 سانت ارتفاع دارند.
کابینت های سفارشی که به عنوان واحدهای تخصصی شناخته می شوند به شما کمک می کنند از فضای آشپزخانه خود نهایت استفاده را ببرید. این فرآیند معمولا شامل این است که طراح فضای موجود و ترجیحات طراحی شما را ارزیابی کند. اگر در خانهای با پلان غیرعادی زندگی میکنید، کابینتهای سفارشی راهی عالی برای استفاده حداکثری از فضای موجود و ایجاد آشپزخانهای هستند که زیباییشناسی طراحی داخلی شما را تکمیل میکند.
همانطور که از نام آنها پیداست، واحدهای تخصصی تلاش می کنند تا نیاز های خاصی را برطرف کنند. آنها به شما اجازه می دهند فضای خود را به حداکثر برسانید و آشپزخانه خود را بهتر سازماندهی کنید. انواع مختلف واحدهای تخصصی عبارتند از کابینت گوشه، گاراژ لوازم خانگی، جلوی سینک، کلبه، جلوی اجاق گاز، واحد معلق و قفسه بطری.
واحدهای تخصصی بسته به نیاز شما و فضای آشپزخانه موجود در ابعاد وسیعی از عمق و ارتفاع وجود دارند.
سه نوع اصلی کابینت آشپزخانه وجود دارد: سنتی، انتقالی و مدرن. قبل از اینکه به نوع خاصی از کابینت آشپزخانه بپردازید، به خاطر داشته باشید که هر کدام از این کابینت ها به خوبی با سبک های مختلف دکوراسیون داخلی جفت می شوند.
کابینت های مدرن با تمرکز بر خطوط تمیز و ساده، طرحی خلاقانه و پویا به آشپزخانه شما می بخشد. کابینت های آشپزخانه مدرن به دلیل ویژگی های متمایز از جمله صفحات تخت، رنگ تیره تر و فرم های مینیمالیستی جذاب هستند.
اگر می خواهید ظاهری قوی و جذاب داشته باشید، کابینت آشپزخانه مدرن ممکن است بهترین گزینه برای شما باشد. برای ایجاد یک آشپزخانه جسورانه و در عین حال جذاب، می توانید کابینت های آشپزخانه مدرن را با لهجه های صنعتی، دکوراسیون پر جنب و جوش، میزهای صیقلی یا نورپردازی چشم نواز ترکیب کنید.
کابینت های سنتی یکی از محبوب ترین سبک های کابینت هستند زیرا ظاهری رمانتیک و گرم ارائه می دهند. کابینت های آشپزخانه سنتی به آشپزخانه شما ظاهری ظریف، مجلل و دلپذیر می بخشد.
در کابینتهای آشپزخانه سنتی، رنگهای روشنتر (مانند بژ و سفید) و رنگهای گرم تر و غنی تر (مانند قهوهای، خاکستری، نارنجی و قهوهای سوخته) خیرهکننده به نظر میرسند.
برای ایجاد یک آشپزخانه گرم و دلپذیر که بتوانید اوقات خاصی را با خانواده خود بگذرانید یا میهمانان را سرگرم کنید، می توانید دکوراسیون غنی و متنوع، فرش های چشمگیر، آثار هنری پر جنب و جوش، پرده های طرح دار و نورپردازی کلاسیک را به همراه کابینت آشپزخانه سنتی خود اضافه کنید.
اگر بهترین های هر دو سبک را می خواهید، کابینت های انتقالی به احتمال زیاد بهترین گزینه برای شما هستند. کابینت های انتقالی که ترکیبی از اجزای سنتی و مدرن هستند، محبوبیت زیادی پیدا کرده اند. کابینتهای طرح انتقالی میتوانند با انواع آشپزخانههای مختلف، از اتاقهای بزرگ و مجلل گرفته تا اتاقهای ساده و راحت مطابقت داشته باشند.
میتوانید کابینتهای آشپزخانه انتقالی را با لهجههای صنعتی، شیرهای برنجی، رنگهای تیره و میزهای گرانیتی شیک ترکیب کنید تا یک فضای آشپزخانه به یاد ماندنی بسازید.
پس از شناسایی انواع مختلفی از کابینت های آشپزخانه که در دسترس شما هستند، بیایید به بخش لذت بخش برویم: انتخاب درب! طرح های متعددی برای درب کابینت وجود دارد که همه آنها در رنگ ها و مواد مختلفی ارائه می شوند. برای ساختن آشپزخانه ای که تا آخر عمر از آن لذت خواهید برد، ابتدا باید عاشق نوع درب کابینت شوید. جدیدترین انواع کابینت آشپزخانه برای بازسازی آشپزخانه شما در اینجا لیست شده است.
درهای کابینت به سبک شیکر، درهای کابینت تخت، درهای کابینت لووردار، درهای کابینت داخلی، درهای کابینت کهنه و درهای کابینت تختهای تنها تعدادی از طرحهای درب کابینت هستند که میتوانند با بسیاری از طرحهای کابینت آشپزخانه مطابقت داشته باشند. قبل از انتخاب سبک درب کابینت برای آشپزخانه خود، حتما گزینه های زیر را بررسی کنید.
کابینت های شیکر جزو پرطرفدارترین طرح های درب کابینت هستند و به خوبی جزو سبک کلاسیک شده اند. کابینتهای شیکر که از پنج قسمت صفحه تخت تشکیل شدهاند، به دلیل استحکام و سازگاری مشهور هستند. اکثر تولید کنندگان، چوب این نوع کابینت را از گیلاس، بلوط چهار اره شده، افرا، یا هیکو انتخاب می کنند. بسیاری از صاحبان خانه ها و پیمانکاران به دلیل استحکام قوی ، از آنها در طراحی خود استفاده می کنند. کابینت به سبک شیکر مکمل طراحی آشپزخانه سنتی و مدرن است.
این طراحی کابینت منحصر به فرد و در عین حال کلاسیک است. سطح صاف درب و کشوهای کابینت شیکر دارای یک پنل فرورفته در مرکز است.
مواد و رنگ برای این نوع درب متنوع است. کابینت های شیکر به دلیل طراحی ساده ای که دارند تقریباً با هر سبک طراحی داخلی قابل استفاده هستند. کابینت های شیکر سفید یخی که مورد علاقه مشتری است، برای آشپزخانه های مدرن یا روستایی ایده آل هستند.
همین درب ممکن است در رنگ سبز تیره یا مشکی مات، یک طرح بوهمی یا صنعتی را برجسته کند. هنگام استفاده از کابینت به سبک شیکر، گزینه ها بی نهایت هستند.
می توانید از همین طرح در کل خانه خود استفاده کنید زیرا این سبک در حمام ها یا قسمت های خشکشویی عالی عمل می کند. از آنجایی که کابینت های شیکر بسیار محبوب هستند، احتمالاً همیشه می توانید آنها را در فروشگاه ها پیدا کنید. همچنین به دلیل قیمت ارزانتر، آنها را به گزینه ای فوق العاده برای کار بازسازی شما تبدیل می کند.
مزایا
معایب
طرحهای آشپزخانهای که دارای دربهای کابینت تخت هستند، فوقالعاده به نظر میرسند. معمولاً به آن دربهای کابینت اسلب نیز میگویند. ظاهر شیک و مینیمالیستی آنها ظاهری جوان پسند و زیبا ارائه می دهد.
یکی از سادهترین گزینههای طراحی برای تغییر دکوراسیون آشپزخانه شما، مجموعهای از کابینتهای اسلب است. سطح صاف و عدم وجود عناصر تزیینی در چوب بیشترین مزیت این طرح را از نظر هزینه و سهولت در نگهداری دارد.
میتوانید این نوع کابینت را با رنگ، لکه یا سختافزار متمایز جذاب کنید، مگر اینکه به دنبال یک آشپزخانه کاملا مینیمالیستی باشید، در این صورت این سبک کابینت آشپزخانه ایدهآل برای شما است.
کابینت های تخت که فاقد تزئینات و جزئیات پیچیده هستند، دارای روکش های مات یا براق می باشند.همچنین دستگیره های بزرگ به درهای کابینت اسلب، عمق می دهند.
مزایا
معایب
درهای کابینت لووردار از جمله گران ترین گزینه ها هستند و در طول تاریخ با تجمل همراه بوده اند. اگر می خواهید طراحی متمایز و مجلل داشته باشید، کابینت های لووردار ممکن است بهترین گزینه شما باشند.
درهای کابینت لوور شده علاوه بر ظاهر مجلل، یک هدف مهم را نیز ارائه می دهند: تهویه. برای آشپزخانههایی که نیاز به تهویه بیشتری دارند، کابینتهای لووردار ایدهآل هستند زیرا بین هر تخته فضاهایی وجود دارد.
در نهایت، کابینتهای لووردار راهی فوقالعاده برای دادن حس متمایز به آشپزخانه شما هستند. درب های کابینت لووردار با استفاده از دال های افقی لایه ای، فضای بیشتری را در آشپزخانه شما ایجاد می کنند. اگرچه نگهداری از آن چالش برانگیز است، اما این طراحی توجه را به خود جلب می کند و ممکن است آشپزخانه ای را زنده کند.
این سبک از درب برای آشپزخانه ای با طراحی بوهو، آسیایی یا ساحلی، ایده آل است. درهای لووردار می توانند برای پوشاندن کابینت های پایه، رویه یا حتی بلند آشپزخانه به اتاق شما عمق دهند.
مزایا
معایب
این کابینت تخته های عمودی با برجستگی یا فرورفتگی روی آنها هستند. درب های کابینت Beadboard متمایزتر از کابینت های اسلب یا شیکر به نظر می رسند.
اگر میخواهید به خانهتان حس اسکاندیناویایی بدهید، کابینتهای تختهای بهترین راه هستند. اگرچه ممکن است بهترین انتخاب طراحی برای یک خانه مینیمالیستی نباشند، لت های عمودی که جلوی کابینت را تشکیل می دهند، افزودنی دوست داشتنی برای یک کلبه یا آشپزخانه روستایی هستند.
یک جزیره آشپزخانه با درهای کابینت Beadboard می تواند به طراحی شما در یک آشپزخانه مینیمالیستی یا مدرن جلوه ای بی نظیر بدهد. بنابراین اگر به فکر ایجاد یک طراحی آشپزخانه واقعاً متمایز هستید، استفاده از این الگو برای فضای داخلی کابینتها گزینه مناسبی است.
مزایا
معایب
درب های کابینت داخلی به دلیل ماهیت ماندگار و ظاهر تاریخی خود، از کلاسیک ترین طرح های موجود هستند. درهای کابینت های داخلی به جای بیرون، در داخل قاب کابینت قرار دارند و ساخت آنها به مهارت زیادی نیاز دارد.
اگر به دنبال طراحی آشپزخانه ای جاودانه هستید، کابینت های قاب دار با درهای داخلی می توانند یک انتخاب فوق العاده برای شما باشند.
این مطلب ادامه دارد… : تیم معماری نکستا دیزاین همواره در حال پژوهش و ارائه جدیدترین و کاربردی ترین مطالب برای مخاطبان ارزشمندش است.
تیم نکستا دیزاین همواره آماده طراحی دکوراسیون داخلی اعم از مسکونی، اداری، طراحی ویلا، دیزاین مطب و کلینیک، بازسازی و طراحی نما میباشد . برای مشاهده نمونه کارهای تیم نکستا دیزاین میتوانید به صفحه پروژهها مراجعه کنید و یا برای دریافت مشاوره رایگان برای طراحی داخلی محل مورد نظر خودتان با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.
ادامه مطلب