تصویر قیمت انواع پرده

قیمت انواع پرده چگونه تعیین می شود ؟

تصویر قیمت انواع پرده چگونه تعیین می شود

نمی توان انکار کرد که یکی از مهم ترین فاکتور در هنگام انتخاب انواع پرده، قیمت است. با این حال، هنوز گزینه هایی برای شما وجود دارد که می توانید پرده ای را برای خانه خود انتخاب کنید که هم زیبا و هم مناسب با هزینه شما ​​باشد. انتخاب بهترین پرده برای بودجه شما ممکن است کمی دشوار به نظر برسد، اما نگران نباشید این مقاله به شما کمک خواهد کرد.

انواع مختلف پرده :

تصویر انواع مختلف پرده

در حال حاضر مدل‌های زیادی برای دوخت و تول پرده وجود دارد که می‌توان آن‌ها را با توجه به سلیقه فرد و سبک طراحی داخلی خانه‌اش به کار گرفت. در زیر انواع مختلفی از مدل های پرده خانه آورده شده است.

  1. پرده کرکره‌ای فلزی و چوبی
  2. پرده لوردراپه
  3. مدل پرده زبرا
  4. پرده شید یا شید رول
  5. پرده رومن یا شید رومی
  6. پرده حریر
  7. مدل پرده پانچ
  8. پرده والان‌دار
  9. مدل پرده برقی

قیمت انواع پرده :

تصویر قیمت انواع پرده

پرده ها جزء مهمی از طراحی هستند که علاوه بر اینکه یک آیتم قابل مشاهده در دکوراسیون خانه در داخل و خارج از خانه هستند، از حریم خصوصی شما محافظت می کنند. بنابراین، انتخاب پرده یک تصمیم مهم است که ممکن است پرهزینه نیز باشد.

بنابراین، قبل از خرید پرده جدید یا جایگزینی پرده موجود، محاسبه دقیق قیمت پرده و سپس انتخاب مناسب ضروری است.

قیمت انواع پرده چگونه تعیین می شود ؟ (7مورد)

در واقع، هیچ تعرفه مشخصی وجود ندارد که قیمت پرده را تعیین کند. در عوض، هزینه پرده ها به طور کلی به تعدادی معیار از جمله اندازه پارچه مورد استفاده، کیفیت ساخت، سبک، نوع طرح، نام تجاری یا نام شرکت، هزینه دوخت و هزینه نصب بستگی دارد. و اینکه چه پرده ای را با چه قیمتی انتخاب می کنید به ترجیحات و بودجه شما بستگی دارد. اما باید توجه داشته باشید که بررسی مزایا و معایب انواع پرده یکی از بهترین راهکارها برای انتخاب پرده هایی است که با بودجه های مختلف مطابقت دارند.

  1. تعیین قیمت انواع پرده را بر اساس طول و عرض آن

تصویر تعیین قیمت انواع پرده را بر اساس طول و عرض آن

قیمت انواع پرده به طور طبیعی تحت تأثیر اندازه آن است. زیرا پرده هر چه بلند تر و پهن تر باشد به پارچه بیشتری نیاز دارد.

به طور معمول، یک پرده معمولی استاندارد می تواند عرضی بین 4 تا 12 متر داشته باشد. برای پرده های حمام و آشپزخانه، معمول ترین طول از 220 سانتی متر تا 90 سانتی متر است.

با این حال، ترجیحاً قبل از تعیین تعداد چین‌هایی که می‌خواهید پردتان داشته باشد، طول و عرض پنجره‌تان را به دقت اندازه‌گیری کنید.

مقدار پارچه برای یک پرده چین دار مانند پرده پلیسه است که باید دو یا سه برابر اندازه قاب پنجره و برای یک پرده کاملاًً بدون چین اندازه یک برابری نیاز است. توصیه می شود با یک خیاط پرده صحبت کنید و از او بخواهید طول و عرض پرده را برای شما اندازه گیری کند تا اندازه گیری دقیق تری داشته باشید.

  1. تعیین قیمت انواع پرده بر اساس رنگ آن

تصویر تعیین قیمت انواع پرده بر اساس رنگ آن

رنگ پارچه پرده یک عامل سلیقه ای است و بستگی به این دارد که شما می خواهید پرده منزلتان با چه چیزی هماهنگ باشد. به عنوان مثال، برخی از افراد پرده را با رنگ دیوار هماهنگ می کنند، در حالی که برخی دیگر فرش یا مبلمان را انتخاب می کنند.

اگر رنگ دیوارها، فرش یا سایر وسایل اتاق روشن است، بهتر است از پرده های رنگی در غیر این صورت از پرده های سفید یا کرم استفاده کنید.

توجه به این نکته مهم است که پرده های بنفش یا سرخابی معمولاً نور صورتی ملایم را به فضا منعکس می کنند. این سایه می تواند حسی رمانتیک و منحصر به فرد به اتاق بدهد. برعکس، استفاده از پرده‌هایی با رنگ‌های سبز تیره تا روشن، نور سبز روشن را منعکس می‌کند و به فضا حس زندگی و تحرکت می‌دهد و پرده‌هایی با رنگ‌های قهوه‌ای چشم را متمرکز کرده و فضایی دنج و صمیمی ایجاد می‌کند.

با این حال، از نظر قیمت، پرده های رنگی با طرح و جذابیت یکسان معمولاً گرانتر از پرده های سفید، کرم یا بدون رنگ هستند.

  1. تعیین قیمت انواع پرده براساس جنس آنها

از آنجایی که پارچه های پرده بسیار متنوع است، نمی توان محدوده قیمت خاصی را برای آن در نظر گرفت. همانطور که قبلا ذکر شد، هزینه پارچه پرده اغلب بسته به جنس، طرح، کیفیت و … متفاوت است. ناگفته نماند که پارچه های خارجی وارداتی مانند ترکی، ایتالیایی و غیره به طور قابل توجهی گرانتر از پارچه های داخلی هستند.

اما اگر بخواهیم قیمت پرده را بر اساس نوع پارچه مقایسه کنیم، باید پاسخ دهیم که پرده های پنبه ای کم هزینه ترین و پرده های ابریشمی گران ترین هستند. پرده های ابریشمی اغلب برای زیباسازی پنجره های پذیرایی استفاده می شوند، در حالی که از پرده های پنبه ای برای تزئین پنجره هایی که زیاد دیده نمی شوند استفاده می شود.

  1. قیمت پرده های نازک

تصویر قیمت پرده‌های نازک

پرده‌های نازک که اغلب از حریر یا توری شیشه‌ای ساخته می‌شوند، نور فیلتر شده و حریم خصوصی کمی ایجاد می‌کند. برای ایجاد یک جلوه چند لایه، این پرده ها اغلب با پرده های ضخیم تر استفاده می شوند.

پارچه های حریر معمولاً قیمت کمتری دارند و تنوع وسیع تری نسبت به انواع دیگر دارند. هر پانل از این پرده ها بسته به برند، سایز، کیفیت و جنس معمولا بین 500 تا 900 هزار تومان قیمت دارد.

  1. هزینه دوخت

موضوع مهم دیگری که بر قیمت انواع پرده تاثیر بسزایی دارد، هزینه دوخت پرده است. بسیاری از مردم ممکن است تصور کنند که دوخت پرده فقط یک ردیف راسته دوزی ساده است، اما باید توجه داشته باشید که تمیزی و تخصص دوخت تأثیر بسزایی در جذابیت و زیبایی پرده دارد.

نوع پارچه مورد استفاده یکی از مهم ترین و اساسی ترین جنبه هایی است که بر میزان هزینه دوخت پرده تأثیر می گذارد. با توجه به اینکه دوخت پارچه های گران قیمت و فاخر ریسک بیشتری دارد، قیمت آن بیشتر است.

عرض پارچه پرده یکی دیگر از عناصری است که بر قیمت پرده تاثیر می گذارد. هزینه دوخت پرده با عرض پارچه افزایش می یابد. برخی مواقع طرح پارچه هم می تواند بر این قیمت پرده تأثیر بگذارد، زیرا خیاط باید حین دوختن پرده طرح را طوری کنار هم قرار دهد که با جمع شدن پرده از زیبایی آن کاسته نشود. به طور معمول هزینه دوخت پرده از متری 8000 تومان تا 30 هزار تومان متغیر است.

  1. هزینه نصب

تصویر هزینه نصب

نصب یک پرده گاهی اوقات به خدمات یک نصاب حرفه ای نیاز دارد .اینکه هزینه نصب پرده و هزینه دستمزد نصاب چقدر است، تنها به نوع پرده و اندازه پرده شما بستگی دارد. با این حال، باید توجه داشته باشید که یکی از عواملی که مستقیماً بر قیمت پرده تأثیر می گذارد، هزینه نصب پرده است.

  1. هزینه های اضافی که بر قیمت انواع پرده تأثیر می گذارد.

هزینه لوازم جانبی متعدد، مانند میله‌های پرده، پیچ، حلقه‌ها و گیره‌ها و سایر موارد نیز بر قیمت کل پرده تأثیر دارد. هزینه این نوع ابزار ممکن است بسته به نوع مواد، کیفیت و شکل آن به طور قابل توجهی متفاوت باشد.

به عنوان مثال، بر اساس نوع پرده، جنس و سبکی و وزن پارچه، جنس و مقاومت میل پرده باید انتخاب شود. از سوی دیگر، بسته به سبک پرده ها، ممکن است اتصالاتی مانند نوارهای مرواریدی یا ساده مورد نیاز باشد.

یکی از اجزایی که اغلب با پرده به فروش می رسد، پشتی آن است. در هر طرف پنجره، یک پشتی که به عنوان پشت بند نیز شناخته می شود، به دیوار بسته می شود تا پرده را از پنجره دور نگه دارد. این پشتی ها اغلب با میله های پرده تزئینی یا خود پرده مطابقت دارند و در اکثر موارد با میله ها یا پرده ها به صورت ست فروخته می شوند.

کتیبه ای که مانند دیوار بالای پرده قرار دارد، یکی دیگر از اجزای تزئینی تاثیرگذار بر قیمت پرده است. کتیبه‌ها در سبک‌های مختلفی هستند و از پلاستیک، چوب یا ترکیب مواد پلاستیکی و چوب ساخته شده‌اند. هزینه کتیبه ها بر اساس ارتفاع، جنس و کناره داشتن یا نداشتن آنها متفاوت است. به عنوان مثال، یک کتیبه چوبی بسیار بیشتر از یک کتیبه پلاستیکی هزینه دارد.

و این در حالی است که وقتی صحبت از قیمت انواع پرده می شود این موارد هیچ کجا لحاظ نمی شوند در حالی که تأثیر بسیاری بر قیمت کلی پرده می گذارند.

قیمت برخی از انواع پرده :

تصویر قیمت برخی از انواع پرده

  • پرده سلطنتی

مدل های پرده های ساده نسبت به انواع مجلل و سلطنتی هزینه کمتری دارند. آنها گران قیمت هستند، زیرا برای ساختن پرده های سلطنتی از چندین لایه پارچه مانند تور، مخمل، ساتن و آویزهای تزئین شده استفاده می شود.

  • پرده ساده

پرده های ساده که نصب و دوخت سریع و آسان دارند پرکاربردترین و کم هزینه ترین پرده ها هستند. پرده های توری و حریر پرده های دوست داشتنی هستند که علاوه بر سهولت استفاده و ارزان بودن می توانند در سالن پذیرایی نیز استفاده شوند.

اگرچه استفاده از پرده والان زیبایی پرده و فضای اتاق را بسیار افزایش می دهد، اما هزینه پرده را نیز افزایش می دهد.

سخن پایانی:

ظاهر خانه تا حد زیادی تحت تأثیر پرده هایی است که انتخاب می شود. به خصوص برای اتاق پذیرایی، که نقطه کانونی خانه است و مهمانان و ساکنان بیشتر وقت خود را در آن می گذرانند. اگر می خواهید یک پرده جدید تهیه کنید، قیمت مهم ترین عاملی است که باید در نظر بگیرید و باید براساس بودجه شما انتخاب شود.

تصویری از دکوراسیون اتاق نشیمن-مجله معماری نکستا دیزاین

Rate this post

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط