تصویر آینه کاری دیوار

با آینه کاری دیوار بهتر آشنا شوید…

تصویر با آینه کاری دیوار بهتر آشنا شوید

آینه کاری دیوار که به عنوان دیوار‌آینه‌ای نیز شناخته می شود، جایگزین مناسب و خوبی برای دیوارهای گچی ساده است و نقطه عطفی در طراحی داخلی محسوب می شود. اگر آینه‌کاری‌دیوار به درستی و زیبایی نصب شود، نه تنها ظاهری مجلل و شیک به محیط می دهد، بلکه فضای اتاق را بزرگتر از آنچه هست جلوه می دهد.

آینه‌کاری‌دیوار قبلاً به دیوارهای سرویس بهداشتی محدود می شد، اما اکنون در دیوارهای اصلی ساختمان ها نیز استفاده می شود و ظاهری لوکس به آنها می بخشد.

با این کار با یک تیر دو نشان را میزنید، چون هم در قسمت های اصلی خانه آینه دارید و هم نمای ساده را به منظره ای جذاب تبدیل کرده اید.

آینه کاری دیوار :

تصویر آینه کاری دیوار

یکی از جذاب ترین ایده ها برای زیباسازی فضای ساختمان، آینه‌کاری‌دیوارها است که به خانه شما جذابیت خاصی می بخشد. استفاده از آینه برای تزئین دیوار به آینه کاری دیوار معروف است. امروزه برای طراحی و تزیین فضاهای داخلی از تکنیک های مختلفی استفاده می شود و یکی از بهترین تکنیک ها، آینه‌کاری‌دیوارها است.

آینه کاری دیوارها حسی مجلل به خانه می بخشد و می توان از آن در خانه های کوچک و بزرگ استفاده کرد. برای اجرای آینه‌کاری‌دیوار، از آینه های کوچک و بزرگ در اندازه ها و اشکال هندسی مختلف استفاده شده است. آینه‌کار با برش شیشه‌ها به اشکال مختلف، مکانی باشکوه در ساختمان‌ها ایجاد می‌کند.

ابزار مورد نیاز آینه کاری دیوار :

تصویر ابزار مورد نیاز آینه کاری دیوار

  • آینه
  • چسب چوب
  • سریش
  • گچ نرم
  • قلم طراحی
  • خط کش
  • میز کار
  • الماس آینه بر
  • کاردک
  • سمباده
  • دستمال
  • ظرف سفالی

9 نمونه از سبک های مختلف آینه کاری دیوار :

آینه‌کاری‌دیوار در خانه شما فضایی واقعا دوست داشتنی و منحصر به فرد ایجاد می کند. نصب این گونه اینه‌ها مستلزم استفاده از چسب های خاص برای نصب و اجرای طرح مورد نظر بر روی آینه است که می تواند به عنوان یک دیوارپوش شیک و امروزی عمل کند و نقص های دیوار را بپوشاند و با انعکاس نور باعث افزایش روشنایی در فضا می شود.

  1. آینه کاری دیوار به شکل نقوش هندسی

تصویر آینه کاری دیوار به شکل نقوش هندسی

آینه کاری دیوار باعث ایجاد زرق و برق و درخشش و به نوعی لوکس شدن فضا می شود. از طرف دیگر، آینه‌کاری‌دیوار این تصور را ایجاد می کند که اتاق دلبازتر و بزرگتر است.

آینه‌کاری‌دیوار با طراحی خلاقانه ظاهر تزئینی تری پیدا می کند. برش یک آینه به اشکال هندسی، که نصب آن سریعتر و راحت تر است، نمونه ای از استفاده فانتزی و در عین حال ساده برای آینه کاری دیوار است.

با این حال، این مدل یک ایده منحصر به فرد برای خانه شما است و می توانید دیوار خود را مطابق با سبک و ترجیحات خود منعکس کنید.

استفاده از آینه‌کاری‌دیوار به سبک هندسی باعث می شود که فضا بیش از حد شلوع نشود و همچنین جنبه ی فانتزی آن در ذهن بیننده جالب و ماندگارتر است.

  1. آینه کاری دیوار به سبک آجری

تصویر آینه کاری دیوار به سبک آجری

آینه کاری به سبک آجری نمونه دیگری از آینه‌کاری‌دیوار است. این مدل‌ها باید دستورالعمل‌های دکوراسیون داخلی را رعایت کنند تا کیفیت فضا بهبود یابد، زیرا در سبک آجری، تمام دیوار کاملاً آینه کاری شده و فقط چند شیار بین آنها وجود دارد.

نحوه نورپردازی دیوار و همچنین رنگ نور انتخابی که باید مطابق با طرح رنگ اتاق انتخاب شود از جمله مواردی است که باید در نظر گرفته شود.

  1. آینه کاری دیوار به سبک مربع و لوزی

تصویر آینه کاری دیوار به سبک مربع و لوزی

آینه کاری دیوار به سبک لوزی و مربع یکی از سبک هایی است که امروزه مورد توجه افراد و طراحان دکوراسیون داخلی قرار گرفته است. آینه های حکاکی شده مربع و لوزی شکل که مانند یک پازل در کنار هم قرار می گیرند رایج هستند.

این نوع آینه ها در بسیاری از مکان ها مورد استفاده قرار می گیرند. از آشپزخانه منزل گرفته تا اتاق پذیرایی می توان از این سبک استفاده کرد.

  1. آینه کاری دیوار به سبک کندوی عسل

تصویر آینه کاری دیوار به سبک کندوی عسل

برای لابی یک هتل یا ورودی خانه، می توان از آینه کاری دیوار به سبک کندوی عسل استفاده کرد تا به سرعت یک فضای باریک و تنگ را به مکانی دلپذیر و روشن تبدیل کند.

علاوه بر این، آینه‌کاری‌دیوار به سبک کندوی عسل با ظرافتی منحصر به فرد حک شده است که زیبایی آن را افزایش می دهد. علاوه بر این، با ترکیب آینه های سفید و برنز، می توانید یک طرح کندوی عسل ایجاد کنید.

  1. آینه کاری دیوار به سبک الهام گرفته از خورشید

تصویر آینه کاری دیوار به سبک الهام گرفته از خورشید

خانه‌های ایرانی از افزودن آینه‌هایی بهره می‌برند که با پخش نور در فضای داخلی خانه و انعکاس نور، زیبایی و شکوه را افزایش می‌دهند و در فضا‌هایی با آینه‌ کاری دیوار به سبک خورشیدی پیروی می‌کنند، محیط‌هایی رویایی ایجاد می‌کنند. آینه کاری در قسمت های پذیرایی خانه شما ضروری هستند، زیرا عظمت و جذابیت محیط را افزایش می دهند.

  1. آینه کاری دیوار به سبک باتیس

تصویر آینه کاری دیوار به سبک باتیس

آینه ها را می توان در کل دیوار گنجاند یا به عنوان یک تابلوی هنری مورد استفاده قرار داد، که مستلزم ساختن تنها یک قسمت از دیوار به اندازه یک آینه است. استفاده از آینه هشت ضلعی باتیس بهترین و زیباترین طراحی برای یک تابلو هنری خیره کننده است.

باتیس آینه های هشت ضلعی هستند که می توانند به راحتی در بسیاری از قسمت ها نصب شوند تا جذابیت منحصر به فردی را به دیوار ارائه دهند. نصب این مدل بسیار آسان است. به سادگی آن را می توان با استفاده از چسب دو طرفه و سیلیکون مخصوص در پشت آینه آن را به دیوار بچسبانید.

  1. آینه کاری دیوار به سبک مدرن

تصویر آینه کاری دیوار به سبک مدرن

آینه کاری دیوار به سبک مدرن یکی از پرکاربردترین مدل در طراحی است. آینه کاری مدرن بهترین راه برای نجات فضا از یکنواختی و بی رنگی است.

در فضاهایی که شلوغ نباشد، ظرافت این مدل آینه‌کاری‌دیوار را می توان با وضوح بیشتری دید. اگر اطراف آن را شلوغ کنید، نتیجه این خواهد بود که فضا کوچکتر و کسل کننده تر به نظر می رسد.

آینه‌کاری‌دیوار به سبک مدرن انواع مختلفی دارد که در ادامه با برخی از مدل های آن آشنا می شویم:

آینه کاری پازلی:

در این طرح زمانی که قطعات آینه ها به شکل پازل مونتاژ می شوند ، نمای دوست داشتنی ایجاد می شود.

آینه کاری گرد:

در این مدل آینه های گرد به اندازه مناسب بریده و نصب می شوند.

آینه‌کاری مدرن با طرح ها و مدل های منحصربفرد :

همانطور که از نام آن پیداست، آینه ها به شکل های منحصر به فردی در می آیند، مانند پروانه ، قلب ، شاپرک و …

آینه کاری به روش تایل:

آینه پس از برش به قطعات کوچک و ریز به طور مرتب نصب می شود.

  1. آینه کاری دیوار به سبک کلاسیک

تصویر آینه‌کاری‌دیوار به سبک کلاسیک

برای آینه کاری دیوار به سبک کلاسیک از روش های جا افتاده و مرسومی استفاده می کنند که طرح های زیبا و آشنایی برای مخاطب تداعی می کند.

مدل های مختلفی برای آینه‌کاری‌دیوار که به سبک کلاسیک انجام می شود در زیر توضیح داده شده است.

آینه کاری پشت تلویزیون:

هنگام نصب تلویزیون بر روی دیوار سفالی، ترجیحاً دیوار پشت آن تزئین شده باشد. در غیر این صورت، اتاق بی روح به نظر می رسد. در نتیجه توصیه می کنیم از آینه کاری برای دیوار پشت تلویزیون استفاده کنید.

آینه کاری شش ضلعی:

آینه کاری شش ضلعی بیشتر در فضای آشپزخانه و راهرو استفاده می شود که البته با توجه به نوع سلیقه می توانید از ان در دیگر فضای خانه هم استفاده کنید.

آینه کاری طرح الماس :

آینه‌کاری‌دیوار با طرح الماس پشت دیوار سینک، دیوار اتاق خواب، دیوار پذیرایی و مکان های دیگر همگی قابل استفاده هستند. استفاده از رنگ های متنوع و سایر مدل ها در این مدل از جمله لوزی آبشار و مربعی به سلیقه شخصی شما می باشد.

  1. آینه کاری دیوار به سبک سنتی

تصویر آینه‌کاری‌دیوار به سبک سنتی

آینه کاری دیوار به سبک سنتی یکی دیگر از گزینه های عالی برای طراحی داخلی هستند. در ورودی راهرو و محل کار و ساختمان های دیگر، می توانید از آینه کاری به سبک سنتی استفاده شود. رنگ های زیاد و طرح های سنتی این آینه ها می تواند محیطی درخشان و انگیزشی ایجاد کند.

مزایای آینه‌کاری دیوار :

تصویر مزایای آینه‌کاری‌دیوار

آینه کاری دیوار علاوه بر اینکه به عنوان تزئین استفاده می شود. مزایای دیگری همچون:

  • آینه‌کاری‌دیوار وسعت و عمق فضا را افزایش می دهد.
  • آینه‌کاری‌دیوار باعث روشنایی و درخشندگی فضا می شود.
  • آینه‌کاری‌دیوار با انعکاس فعالیت ها، باعث زنده تر جلوه کردن فضا و گردش انرژی در فضا می شود.

هنگام آینه‌کاری دیواری به نکات زیر توجه کنید :

تصویر هنگام آینه‌کاری‌دیواری به نکات زیر توجه کنید

  • ایجاد خطای دید توسط آینه های نامتناسب.
  • انتخاب سبک آینه نسبت به فضای مورد نظر.
  • قبل از خرید، مکان مورد نظر را در نظر بگیرید.
  • قبل از خرید باید ابعاد آینه مشخص شود.

قیمت آینه کاری دیوار :

تصویر قیمت آینه‌کاری‌دیوار

قیمت آینه‌کاری‌دیوار با توجه به عواملی مانند طول برش، تراش و نوع و جنس، ضخامت و متراژ متر مربع آینه متفاوت است. در یک کل عوامل موثر بر قیمت آینه‌کاری‌دیوار در ادامه نام برده شده اند.

  • نوع تراش خوردگی آینه
  • رنگ آینه ها
  • مدل های آینه کاری
  • هزینه های حمل و نقل
  • نصب آینه ها

سخن پایانی:

آینه‌کاری‌دیوار جایگزین و انتخاب بسیاری خوبی برای دیوار های گچی و ساده می باشد تا با استفاده از ان علاوه بر زیبایی فضا، باعث بزرگتر دیده شدن محیط نیز بشود. ابعاد و اندازه و طرح آینه‌کاری‌دیوار با توجه با سلیقه افراد متفاوت است.

تصویری از آینه‌دیوار - نکستا دیزاین

Rate this post

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط