8:00 صبح - 6:00 عصر
شنبه تا پنجشنبه
یکی از ضروری ترین وسایل برای طراحی داخلی منزل و یکی از ضروری ترین کمدها برای دکوراسیون منزل، کمد دیواری است. این گجتها به دلیل کارایی عالی و توانایی در ایجاد انواع کمد لباسها، توانستند خود را در هر خانه ای تثبیت کنند.
یکی از انواع کمدها که به دلیل طراحی و کاهش فضای موجود در منازل محبوبیت پیدا کرده است کمد دیواری است.
کمد دیواری که فضای بسیار کمتری را نسبت به کمدهای معمولی اشغال می کند، وضعیت خانه شما را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد. مخصوصاً برای خانوادههایی که لوازم جانبی زیادی دارند یا کسانی که در فضاهای تنگ زندگی میکنند، این نوع کمد میتواند راهحلی برای صرفهجویی در هزینه باشد.
کمد دیواری کابینت هایی هستند که بر روی دیوار نصب می شوند و برای نگهداری لباس، لوازم جانبی و … استفاده می شوند، این کمدها می توانند دیواری یا کمدهای متحرک باشند که به تنهایی می توانند ساخته شوند. اکثر کمدهای دیواری در گذشته دارای چهارچوب و در بودند و بر روی دیوارهای ساختمان طبقه بندی می شدند. این امر دارای معایبی بود که باعث شد نسل جدید کمدهای دیواری به سرعت مورد استفاده قرار گیرد و توسط مردم مورد استفاده قرار گیرد. در کمد لباس های قدیمی، مشکلات دیوارها (مانند رطوبت یا شوره سر) به لوازم جانبی ذخیره شده در داخل نیز گسترش می یابد.
انواع کمد دیواری در این دسته، دارای کیفیت یکسانی می باشند. این کمدها از نظر ویژگی رنگ و طرح شان دارای تنوع بسیاری می باشند.
این کمدها معمولا با دو نوع از انواع درب، ساخته میشوند؛ این دو نوع، درب ریلی و درب لولایی می باشند.
انواع کمد دیواری، از نظر انواع درب عبارتند از:
هر خانه باید کمد لباسی داشته باشد که یکی از وسایل ضروری است. می توانید هر شی اضافی با ارتفاع زیاد را در برخی از انواع کمد دیواری با ارتفاع بالا قرار دهید. جدای از این موارد، تمام وسایل مورد نیاز خانه را می توان در داخل کمدهای دیواری نگهداری کرد.
در حال حاضر استفاده از کمددیواری های جادار و بزرگ در نتیجه گسترش سبک مینیمالیستی در طراحی داخلی افزایش یافته است.
استفاده از کمد دیواری های بزرگ و باز که می تواند هر وسیله ای را در داخل جای دهد و اتاق خواب ها را طوری سازماندهی می کند که هیچ چیز مزاحم در معرض دید قرار نگیرد بسیار مورد احترام بوده است.
کمدهای دیواری در اندازه های مختلفی تولید می شوند و معمولاً به صورت سفارشی ساخته می شوند. این کمدها تطبیق پذیری زیادی دارند. با توجه به زیرساخت ها و شرایط پلان که گاهی اوقات ممکن است کج باشد، هر معمار اتاقی برای کمد دیواری ایجاد می کند.
سازنده باید این کمد را طوری بسازد که هیچ نشانه ای از این عیوب برای تماشاگر دیده نشود. به دلیل الزامات طراحی و ساخت، ما بیان می کنیم که هر سازه دارای نسبت کمد دیواری منحصر به فردی است.
ارتفاع کمد دیواری :
در بیشتر مواقع ارتفاع کمد با ارتفاع سقف برابر است. بدون قرنیز، تاج یا روکوب و قاب، طراحان کل محوطه را در اختیار گرفته و از آن استفاده می کنند. از نظر فنی، ترجیحاً طراحی درها و طبقات به گونه ای است که از بالای کمدها قابل دسترسی باشد، به این معنی که ارتفاع درهای پایینی امکان دسترسی آسان به درهای بالایی را فراهم کند. احتمال کمی وجود دارد که اگر درها را تمام طول ایجاد کنیم، با گذر فصول پیچ خورده و مشکلات باز و بسته شدن ایجاد شود.
عرض کمددیواری :
عرض کمد دیواری به عرض محیط بستگی دارد اما استاندارد 60 سانتی متر برای هر در می تواند به ما در تقسیم بندی کمد کمک کند. 60 سانتی متر برای درب کمد ایده آل است. 50 سانتی متر کوچک و 70 سانتی متر بزرگ است و مشکل ایجاد می کند.
عمق کمددیواری :
در قدیم همیشه می دیدیم که عمق کمد دیواری را 60 سانتی متر می گرفتند و وقتی دلیل آن را می پرسیدیم میگفتند برای طبقه بندی عرض ورق ها 60 سانتی متر است ،یعنی بدلیل اینکه پرت ورق نئوپان کم شود و هزینه طبقه بندی پایین بیاید، عمق 60 سانتیمتری گرفته شد.
اما در هر صورت کمدهای عمیق در دسترس نیستند و بین 60 تا 70 سانتی متر برای عمق کمد دیواری مطلوب است.
به طور سنتی از اجناس چوبی برای ساخت کمدهای دیواری استفاده می شده است و این روند ادامه داشته است. پس از آشنایی با اجناس ام دی اف، امروزه کمدهای دیواری با ویژگی های متنوع به طور مکرر ساخته می شوند.
کارایی کمد دیواری به طور قابل توجهی تحت تأثیر انتخاب مدل است. اغلب، کمد های کشویی، ریلی و کلاسیک برای ایجاد کمددیواری استفاده می شود. شما باید با توجه به نیاز خود به کمددیواری و فضای موجود در خانه، مناسب ترین گزینه را برای مدل کمددیواری خود انتخاب کنید.
ممکن است در کمد اتاق نشیمن به فضایی که در کمد دیواری اتاق خواب نیاز دارید، نیاز نداشته باشید. به همین دلیل باید از قبل فضای مورد نیاز و هدف کمد دیواری را بدانید.
دستگیره های کمددیواری با وجود اندازه کوچکشان، تأثیر بسزایی در رضایت شما از آن دارند. بر اساس شکل ظاهری دسته ها، سطح استحکام و مواد بدنه مورد استفاده در ساخت، فرضیاتی در مورد آنها ترسیم کنید.
ایمن نگه داشتن وسایل شخصی یا اجتناب از دسترسی غیرقانونی به کمددیواری می تواند حیاتی باشد. ممکن است داخل کمد فضای هوشمندی برای نگهداری اشیاء قیمتی نباشد.بسیاری از کمدها اغلب بدون هیچ گونه قفلی طراحی می شوند. هنگام انتخاب نوع کمد دیواری، سعی کنید به این نکته توجه کنید که آیا قفل وجود دارد یا می توان برای افزایش امنیت قفل اضافه کرد.
ممکن است از مدل کمد دیواری فقط به عنوان کمد لوازم استفاده کرد. اما فراتر از قفسه ها و فضای خالی، ویژگی های دیگری است که می تواند یک کمددیواری مدرن را به شما ارائه دهد و استفاده از آن را لذت بخش کند. بسته به کاربرد مورد نظر، می توان از سیستم روشنایی داخلی در کمددیواری برای افزایش دید محتویات استفاده کرد. آینه توکار علاوه بر نور می تواند روند انتخاب لباس را تسریع کند.
ام دی اف در حال حاضر متریال انتخابی برای ساخت کمدهای دیواری است. ساخت کمد دیواری ام دی اف به عنوان بخشی از کل بدنه یا یونیت سازی بهترین روش برای انجام آن است. مزیت کمدهای دیواری ام دی اف این است که روکش های مات و به اصطلاح اس دی آنها برجسته می باشد. این برجستگی باعث افزایش مقاومت آنها و مقابله با خط افتادن میشود.
مغز و هسته این مدل کمدها همان ام دی اف است که با استفاده از یک روکش ضد آب PVC پوشانیده میشوند. نسخه های پی وی سی از گران ترین نسخه های موجود در بازار هستند و بدون شک جذابیت شیک و متمایزی را ارائه می دهند. ظاهر درهای کمد شما را می توان با افزودن یک طرح و استفاده از ابزارهای خاتم بهبود بخشید.
مشابه پی وی سی، این سبک کابینت دیواری دارای هسته ام دی اف می باشد. روکش های براق، که معمولاً روی کابینت های آشپزخانه اعمال می شوند، ظاهری خیره کننده و زیبا ارائه می دهند که می تواند ظاهر دکوراسیون شما را کاملاً تغییر دهد.
البته علاوه بر جذابیت، باید به معایب این مدل کاور مانند عدم ضد آب بودن، خط و خش بودن و لبه های تیز آن نیز توجه کرد.
موارد زیر برخی از مهمترین عناصر موثر بر قیمت کمد دیواری هستند:
نتیجه :
در قدیم کمددیواری بخشی از اتاقخواب بود که در آن تعداد زیادی لباس توسط پرده پارچهای پوشانده میشد، اما امروزه به لطف پیشرفت و توسعه هنر دکوراسیون داخلی، کمدهای دیواری با تغییرات جدی مواجه شدهاند.
کمدهای دیواری در اکثر خانه های ایرانی وجود دارد.نقش کمددیواری مناسب به عنوان مکانی برای نگهداری و چیدمان وسایل منزل همیشه پررنگ و غیر قابل انکار بوده است. از کمددیواری می توان به عنوان جای نگهداری رختخواب، لباسها، وسایل کوچک مانند جاروبرقی و… استفاده کرد.
تیم نکستا دیزاین همواره آماده طراحی دکوراسیون داخلی اعم از مسکونی، اداری، طراحی ویلا، دیزاین مطب و کلینیک، بازسازی و طراحی نما میباشد . برای مشاهده نمونه کارهای تیم نکستا دیزاین میتوانید به صفحه پروژهها مراجعه کنید و یا برای دریافت مشاوره رایگان برای طراحی داخلی محل مورد نظر خودتان با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.
ادامه مطلب