تصویر طراحی نمای سوله

اهمیت طراحی نمای سوله

نماهای سوله از مظلوم ترین نماها در بخش طراحی نمای ساختمان هستند.

تصویر اهمیت طراحی نمای سوله

اگرچه فضای اطراف سوله های صنعتی معمولاً خشک و سفت است، اما این بدان معنا نیست که به طراحی نمای ساختمان‌ها و سوله‌های صنعتی توجه نکنیم.طراحی نمای بیرونی سوله یک کار بسیار تخصصی است که نیاز به تیمی توانا و آگاه برای طراحی و اجرا دارد.

طراحی نمای سوله :

تصویر طراحی نمای سوله

ویژگی خاص طراحی سوله نمای آن است! دانش طراحی صنعتی برای فردی که نمای سوله را ایجاد می کند مورد نیاز است.او باید بداند که کدام مواد به صورت صنعتی تولید و پیش ساخته می شوند! باید درک لازم برای مونتاژ مواد تولیدی را داشته باشد.مهمتر از همه، او باید از چنان خلاقیتی برخوردار باشد که با وجود تکرار مصالح، همچنان بتواند طرحی منحصر به فرد برای نمای سوله ارائه دهد.

طراحی نمای بیرونی سوله ها باید طوری برنامه ریزی شود که با محیط اطراف و موقعیت آن درآمیخته باشد. ورق و نما کامپوزیت یکی از مصالحی است که در طراحی نمای کارخانه و سوله ها به کرات استفاده می شود.

اهمیت نمای سوله :

تصویر اهمیت نمای سوله

سوله مهمترین جنبه هر واحد تجاری یا صنعتی است. تعداد زیادی از افراد صاحب نام در طول فعالیت سازمان در کارخانه و واحد تولیدی فعالیت می کنند. کارخانه‌ها و سوله‌های تازه‌ساخته ممکن است نیازی به نما نداشته باشند، زیرا آجرهای سفالی در عین سادگی، جلوه خوبی دارند. اما توصیه می شود از نما برای کارخانجات و سوله هایی که مدتی است شروع به کار کرده اند و نما دوست داشتنی ندارند، استفاده شود. زیرا همانطور که قبلاً گفته شد نما چیزی بیش از یک نما است. نمای سوله ی یک کارخانه به آن شهرت و ارزش می بخشد و از این اعتبار و ارزش بسیار سود می برد.

مزایای استفاده از نما در طراحی سوله :

  • افزایش ارزش سازه ها و سوله های کارخانه
  • جلوه ای دوست داشتنی به سوله و محیط اطرافش می دهد
  • تقویت روحیه نیروی کار  (عملکرد بهتر = محیط بهتر)
  • صرفه جویی در انرژی
  • افزایش اعتبار کارخانه

انواع طراحی و اجرای نمای سوله :

تصویر انواع طراحی و اجرای نمای سوله

برای نمای کارخانه از متریال‌های مختلفی می‌توانید استفاده کنید.سنگ، آجر، ورق‌های آلومینیوم کامپوزیت از بهترین مصالح برای اجرای نمای کارخانه هستند.

برای طراحی نمای سوله پیشنهاد میشود از متریال های سبک و در عین حال پوشش دهنده و سریع استفاده شود.

طراحی نمای سوله با استفاده از کامپوزیت :

یکی از متریال های قابل قبول برای اجرای نمای سوله که به شما این شانس را می دهد که دائماً دید واضحی داشته باشید، ورق های کامپوزیت هستند.

از آنجایی که ورق های کامپوزیت سبک وزن هستند، ساخت نما با آنها زمان کمی می برد.به مزایای این نما، قابلیت شستشو را نیز اضافه کنید.

شما بدون شک متوجه شده اید که به بهترین متریال نمای کارخانه دسترسی دارید.

با استفاده از این ماده خارق العاده، طراحان نما می توانند بهترین طرح را برای سوله شما ایجاد کنند و آن را در سریع ترین زمان ممکن اجرا کنند.

یکی از بزرگترین مصالح برای نماهای سوله ، نمای کامپوزیت است. استفاده از ظاهر کامپوزیت در ارتباط با مواد مختلف ایده فوق العاده ای برای دستیابی به یک طراحی متمایز و منحصر به فرد است. Gfrc یکی از منحصر به فردترین مواد است. با ترکیب کامپوزیت و gfrc یک نمای واقعا دوست داشتنی و منحصر به فرد ایجاد می شود.

نمای کامپوزیت سازگار و انعطاف پذیر است و امکان اجرای طیف گسترده ای از طرح ها را فراهم می کند.

طراحی نمای سوله با استفاده از آجر :

نمای بیرونی سوله به عنوان اولین خط دفاعی آن در برابر عناصر عمل می کند. آنها باید ضد آب باشند تا از باران، باد و آفتاب جلوگیری کنند و همچنین از اسکلت و عایق ساختمان محافظت کنند. این امر با آجر نسوز نمای سوله امکان پذیر است.

برای نمای دیوارهای بیرونی سوله خود به مواد باکیفیت و بهترین آجرهای نما نیاز خواهید داشت. در حقیقت، نمای بیرونی سوله می تواند جذاب و محکم باشد و نشان دهنده سطح بالایی از دوام است.

انبارها، ادارات و فضاهای کارگاهی همگی نمونه هایی از سوله هستند. در نتیجه، باید برای محصولاتی بادوام، اقتصادی و کارآمد هزینه کنید. آجرهای نمای دیوارهای بیرونی سوله برای دفاع و جذابیت زیبایی شناختی آن بسیار مهم است.

آجر نمای سوله می تواند به طور موثر از سازه در برابر تغییرات جوی محافظت کند.

برخی از مصالح ساختمانی بسته به موقعیت و آب و هوای منطقه ممکن است برای دیوارهای بیرونی سوله نسبت به سایرین مناسب تر باشند. اگر سوله در منطقه ای قرار دارد که بارندگی و سیل فراوان است، از مصالح مقاوم در برابر آب مانند آجر استفاده کنید. مزیت اصلی آجر هزینه فوق العاده پایین آن است که ناشی از منابع فراوان آن است. با این حال، بزرگترین فایده استفاده از این متریال برای نمای سوله شما، مقاومت در برابر آتش و حرارت است!

طراحی نمای سوله با استفاده از سنگ:

سنگ ها یکی از عناصر ساختمانی هستند که برای طراحی و ساخت نمای سوله نیز استفاده می شود.

برخی معتقدند که قیمت و وزن بالای مصالح، نمای سنگ را به انتخاب نامناسبی برای نمای سوله

تبدیل میکند.هزینه اجرای نما سنگ ممکن است بیشتر از سایر نماها باشد.

با این حال، فراموش نکنید که نمای سوله شما به خوبی توسط این اجزای گران قیمت محافظت می شود. بنابراین، قبل از اینکه پشیمان شوید، ارزش آن را دارد که کمی بیشتر در کیف پول خود جست و جو کنید و کمی پول برای ظاهر سوله و کارخانه خود خرج کنید.

توصیه ما این است که اگر سوله ی شما محصولاتی را با استفاده از مواد قابل اشتعال تولید می کند، از نمایی استفاده کنید که در برابر آتش مقاوم باشد و از ساختمان شما در صورت بروز حادثه محافظت کند.

دستورالعمل لازم برای طراحی نمای سوله :

تصویر دستورالعمل لازم برای طراحی نمای سوله

اگر نگاهی به سوله ها و کارخانه های بزرگ و معروف در سراسر جهان بیندازید، اهمیت نما در ساخت آن ها را درک خواهید کرد.

برای داشتن نمای سوله ای خیره کننده، قابل قبول و موثر باید اقداماتی انجام داد.

  • دانش کالاهای ساخته شده

شناخت کامل کالاهای ایجاد شده در کارخانه برای ایجاد نمای مناسب!

طراحان آگاه مطالعه کامل کالاهای تولیدی شما و تأثیرات احتمالی آنها بر نمای کارخانه و سوله به شما کمک می کنند تا بهترین تصمیم را برای ظاهری بادوام بگیرید.

  • داشتن اطلاعات لازم

دانستن مصالح مناسب برای ساخت نمای سوله به گونه ای که ظاهری بادوام داشته باشد!

کارشناسان در مورد انواع مصالح نما کاملاً آگاه هستند و به شما این امکان را می دهند تا با انواع نماهای متناسب با سوله ی کارخانه خود آشنا شوید و نماهایی را انتخاب کنید که مطابق سلیقه شما باشد.

هزینه طراحی نما سوله به چه عواملی بستگی دارد ؟

عواملی مانند: ارتفاع ساختمان سوله، مساحت نماسازی، جزئیات نما ،متریال انتخابی، سختی جزئیات اجرایی نما، دستمزد مجریان و استادکاران، ابزارهای مورد نیاز اجرای نما و … برآورد می‌شود.

ویژگی های متریال نما سوله چیست ؟

صاحبان مشاغل در طراحی نمای سوله، استفاده از انواع متریال مناسب از نظر رنگ و سرعت اجرا و عملکرد و همچنین هزینه نهایی را در اولویت بالایی قرار می دهند.

رنگ آمیزی سوله و نما سوله :

تصویر رنگ آمیزی سوله و نما سوله

نقاشی یک کار تخصصی است که به تجربه، مهارت و تجهیزات خاص نیاز دارد. این یکی از رویکردها برای تقویت و احیای نمای تاسیسات صنعتی و سوله است. لطفا توجه داشته باشید که رنگ لازم برای رنگ آمیزی نمای سوله یک رنگ منحصر به فرد است و دارای ویژگی های خاصی است که می تواند در برابر اصطکاک، مواد شیمیایی و دمای شدید دوام بیاورد.

رنگ های مخصوص رنگ آمیزی سوله و نمای سوله برای حفظ دوام و جلوگیری از تخریب آسان باید در برابر گرما و سرما، عوامل شیمیایی و مکانیکی، آفتاب و سایر عوامل محیطی و منطقه ای مقاوم باشند. آنها همچنین باید عمر طولانی داشته باشند، کیفیت عالی داشته باشند و سطح زیبایی و دوام را ارائه دهند.

مراحل اجرای رنگ آمیزی سوله و نما سوله :

سطح مورد نظر باید قبل از رنگ آمیزی سوله و نمای آن از هرگونه گرد و غبار، آوار، گل، چربی، چربی، رطوبت و زنگ زدگی پاک شود. این اجازه می دهد تا رنگ ریخته شده برای شستشوی سقف و سایدینگ اعمال شود. تمام سطوح زنگ زده با سندبلاست تمیز و از هرگونه مواد پاک می شود و سپس سطوح برای رنگ آمیزی آماده می شوند. دیوار، کف و نمای سوله را می توان با تجهیزات شستشوی خودروهای پرفشار تمیز کرد و یا در برخی شرایط می توان از دستگاه های سندبلاست استفاده کرد. ما می توانیم با آماده سازی مناسب سطوح برای رنگ آمیزی به کیفیت لازم دست پیدا کنیم که باعث بهبود استقامت و دوام رنگ در هنگام رنگ آمیزی نمای سوله و همچنین کیفیت و جذب آن می شود.

در صورتی که دیوارهای سالن از سیمان یا آجر تشکیل شده باشد، می توان با استفاده از مواد ضد رطوبت، یعنی پوشش های نانو، آنها را عایق بندی کرد تا به راحتی کثیف نشوند و طول عمر و دوام آنها افزایش یابد. اتلاف پول و زمان را به حداقل رساند و به کاهش هزینه نظافت و زیباسازی کمک کرد.

قبل از رنگ آمیزی نمای سوله باید تمام ترک ها و درزها و منافذ سطحی با بتونه مخصوص پر شود و سطح کاملاً صاف و یکنواخت باشد تا هنگام رنگ آمیزی سطح صاف و یکنواخت شود.

سخن پایانی:

استفاده از نمای در سوله ‌ها به‌مانند آراسته شدن به یک پوسته بیرونی است که علاوه بر معرفی نوع کسب‌وکار می‌تواند به‌عنوان یک محافظ از محصولات، کارکنان و عوامل ناخوشایند چون آتش سوزی، گردوغبار، آلودگی و … ممانعت نماید.

استفاده از نمادر سوله ها باعث می‌شود، ارزش آن در نگاه عموم مشخص‌شده و دائماً به دید یک سوله به آن‌ها نگاه نشود.

تصویر دیزاین نمای کارخانه

Rate this post

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط