تصویر مغازه کیف و کفش فروشی

دکوراسیون داخلی تجاری چگونه بر میزان فروش تاثیر می گذارد ؟

فضاهای داخلی مسکونی، پزشکی، آموزشی، فرهنگی، مدنی و تجاری تنها تعدادی از محیط های داخلی هستند که طراحان داخلی سعی در دکوراسیون آنها دارند. دفاتر، موسسات خرده فروشی، رستوران ها و سایر مکان هایی که تجارت در آنها انجام می شود، همگی در دسته بندی گسترده دکوراسیون داخلی تجاری قرار می گیرند.

فضاهای داخلی که به خوبی طراحی شده اند برای مشاغل بسیار مهم هستند. طراحی و دکوراسیون یک فضای اداری یا خرده فروشی با تأثیر مستقیم بر تجربیات مشتریان و کارکنان، بر عملکرد بلندمدت کسب و کار اثر می گذارد.

افراد حرفه ای که طراحی و نظارت بر توسعه این فضاهای تجاری را بر عهده دارند، به عنوان طراحان داخلی تجاری شناخته می شوند. طراحان داخلی به مشتریان در تصمیم گیری در مورد انتخاب اثاثیه، تزئینات و رنگ هایی که مکمل زیبایی شناسی و برند شرکت هستند کمک می کنند. چیدمان دیوارهای داخلی و استفاده از فضا توسط طراحان برنامه ریزی شده است.

تصویر دکوراسیون داخلی تجاری چگونه بر میزان فروش تاثیر می گذارد

در این مطالعه پنج دقیقه ای همه چیزهایی را که باید در مورد دکوراسیون داخلی تجاری بدانید را آورده ایم، از جمله:

دکوراسیون داخلی تجاری دقیقا چیست؟

تفاوت دکوراسیون داخلی تجاری و مسکونی

مراحل اساسی فرآیند طراحی تجاری

ایده های دکوراسیون داخلی تجاری برای یک تجارت مولد

در کل به این موضوع می پردازیم که چگونه با استفاده از تکنولوژی و بهترین شیوه ها در طراحی تجاری، کسب و کار خود را ارتقا دهید.

طراحی دکوراسیون داخلی تجاری

موقعیت مکانی به عنوان راز موفقیت یک تجارت ذکر می شود. ما درک می کنیم که مکان بسیار مهم است.اما یک شرکت تجاری حتی با بهترین موقعیت مکانی در جهان نیز ممکن است شکست بخورد، اگر دکوراسیون داخلی آن خوب طراحی و اجرا نشده باشد.

برای املاک تجاری، طراحان داخلی اتاق های جذاب و مفیدی ایجاد می کنند. آنها وظیفه دارند اطمینان حاصل کنند که این مناطق برای صاحبان مشاغل و مشتریان آنها به طور مؤثر عمل می کنند.

تصویر طراحی دکوراسیون داخلی تجاری

دسته بندی فضاهای تجاری

فضاهای داخلی تجاری به انواع مختلفی دسته بندی می شوند. تعدادی از نهادهای تجاری در زیر ذکر شده است:

  • مغازه ها و مراکز خرید
  • مدرسه یا موسسه آموزشی
  • دفتر یا فضای کاری
  • هتل ها، رستوران و کافی شاپ
  • بانک ها و مراکز مالی

دکوراسیون داخلی مسکونی در مقابل تجاری : تفاوت چیست؟

طراحان داخلی مسکونی بر روی دکوراسیون خانه برای ساخت و طراحی فضایی امن، گرم و سرشار از انرژی تمرکز می کنند. این امر مستلزم برنامه ریزی فضای داخلی خانه ها و آپارتمان ها است. خواسته ها و راحتی صاحبان خانه برای طراحان داخلی حرف اول را می زند.

طراحی داخلی برای کسب و کارها کمی پیچیده تر است. این به این دلیل است که ممکن است محیط بزرگتر با جزییات بیشتری را برای صاحبان مشاغل و مشتریان یا کارکنان آنها ایجاد کنید.

طراحی داخلی یک هتل لوکس را به عنوان نمونه در نظر بگیرید. این یک تلاش بسیار بزرگتر از طراحی یک خانه است. برای افزایش کاربری ساختمان و درآمد بالقوه، باید صاحبان هتل و اهداف شرکتی آنها را در نظر بگیرید. با این حال، باید به این فکر کنید که چگونه هتلی دنج و دوستانه برای بازدیدکنندگان ایجاد کنید.

تصویر دکوراسیون داخلی مسکونی در مقابل تجاری

همین امر برای تقریباً هر پروژه دکوراسیون داخلی برای یک سازه تجاری، از جمله پروژه های رستوران ها، مراکز خرید، تئاترها، بیمارستان ها و بسیاری موارد دیگر صادق است.

به همین دلیل، طراح باید در ابتدای پروژه یک رابطه کاری محکم با کارفرما و کل تیم معماری برقرار کند.

طراح سپس با پیشرفت پروژه به همکاری با معماران، مهندسان، سازندگان و دکوراتورها ادامه می دهد.در حقیقت هنگام تصمیم گیری در مورد مسائل مهم مربوط به ویژگی های معماری مانند روشنایی، پنجره ها، طرح های سقف، دکوراسیون داخلی تجاری و سایر مسائل مربوط به ایمنی ساختمان ها، آنها با هم کار می کنند.

مراحل مهم در فرآیند دکوراسیون فضای تجاری

بیایید شش مرحله اصلی هر پروژه برای طراحی داخلی کسب و کار را بررسی کنیم. برای موفقیت پروژه شما، درک این موارد و رعایت آنها بسیار مهم است.

مرحله اول: پیش طراحی

طراحان باید در شروع هر پروژه اطلاعات زیادی را جمع آوری کنند. این روش با مرحله پیش طراحی شروع می شود.

آنها با به دست آوردن داده ها از مشتری خود شروع می کنند، گاهی اوقات حتی از مخاطبان مورد نظر مشتری خود اطلاعات کسب می کنند. در طول مکالمات اولیه، طراحان باید موضوعات زیر را پوشش دهند:

  • مشتری می خواهد با فضای تجاری خود چه کاری انجام دهد؟
  • فضا برای پذیرایی از مشتریان یا کارکنان آنها به چه چیزی نیاز دارد؟
  • فضا باید چه جنبه ای از تصویر کلی برندسازی شرکت را منعکس کند؟

مرحله دوم: برنامه ریزی

هنگامی که از نیازهای مشتری خود آگاه شدید، ممکن است برخی از برنامه ریزی های چالش برانگیز را شروع کنید. مرحله برنامه ریزی دکوراسیون داخلی تجاری شامل تعریف بیشتر نیازهای مشتری توسط طراح است.

طراحان باید موارد زیر را در این مرحله مشخص کنند:

  • وضعیت حال حاضر فضای تجاری
  • نیازهای حال و آینده مشتری
  • الزامات نگهداری پیش بینی شده برای فضا
  • کل هزینه
  • تاریخ تقریبی تکمیل

ایجاد بودجه و جدول زمانی یک پروژه جزء مهم برنامه ریزی است. طراحان پس از آگاهی از زمان و هزینه ای که در اختیار دارند، می توانند به فاز 3 یعنی شماتیک ها بروند.

مرحله سوم: شماتیک

طراح داخلی اکنون می تواند با استفاده از داده هایی که در دو فرآیند اول به دست آورده است، شروع به ایجاد پلان ها و چیدمان های دو بعدی و سه بعدی کند.

کارشناسان با استفاده از ابزارهای طراحی داخلی و رندر، چیدمان هایی را برای مشتریان خود ایجاد و تجسم می کنند.

مرحله چهارم: ارائه

اکنون طراح باید استراتژی را با مشتری خود مرور کند. آنها نیاز به استفاده بیش از طرح های دو بعدی برای این سطح دارند. برای اینکه مشتریان مفهوم شما را به درستی درک کنند، طرح ها و رندرهای سه بعدی بسیار مهم هستند.

سپس طرح‌ها در پاسخ به نظرات مشتری اصلاح می‌شوند و مشتریان آن‌ها بلافاصله نسخه اصلاح‌شده را در رایانه خود می‌بینند.

مرحله پنجم: ساخت و ساز

پیمانکاران و طراحان از نزدیک با یکدیگر همکاری می کنند تا تضمین کنند که پروژه مطابق با پارامترهای طراحی به پایان می رسد.

مرحله ششم: پس از ساخت

پس از اتمام ساخت، طراحان باید مشتریان خود را به گردش در فضای نهایی ببرند. آنها تأیید می کنند که همه چیز طبق برنامه پیش رفته و مشتری از مکان جدید خود راضی است.

ایده های دکوراسیون فضای تجاری برای یک تجارت مولد

امروزه، دکوراسیون داخلی تجاری بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است. اکنون مالکان می‌دانند که فضای داخلی شرکت‌ها باید محرک باشد زیرا تأثیر مطلوبی بر روی مشتریان و پرسنل دارد. به خواندن ادامه دهید تا درباره برخی از بهترین مفاهیم طراحی داخلی برای یک شرکت در حال شکوفایی بیشتر بدانید.

دکوراسیون داخلی تجاری ، فرآیند ساخت فضاهای هوشمند برای مشاغل است. از این طرح ها برای مراکز خرید، ساختمان‌های اداری، بیمارستان‌ها، رستوران‌ها و مراکز غذاخوری استفاده می شود.

شرکت ها باید هم کاربردی و هم جذاب باشند. آنها باید به کسانی که در آنجا حضور دارند، از مشتریان گرفته تا کارکنان، احساس آرامش و راحتی القا کنند.

مشاوره تخصصی دکوراسیون داخلی فضاهای تجاری

املاک تجاری در اشکال، ابعاد و انواع مختلفی وجود دارد. آنها همچنین الزامات خاصی برای طراحی داخلی دارند. به منظور ایجاد محیط های موفق برای هر کسب و کار، بزرگترین طراحان داخلی تجاری راه حل هایی را توسعه داده اند. برخی از سازگارترین مفاهیم را برای دکوراسیون در زیر مشاهده می کنید.

تصویر مشاوره تخصصی دکوراسیون داخلی فضاهای تجاری

  1. سبک مناسب را انتخاب کنید

انتخاب سبک ایده آل برای ایجاد هویت یک برند بسیار مهم است. با وجود این بسیاری از شرکت ها در طراحی داخلی اشتباه می کنند. به عنوان مثال، طراحی داخلی یک رستوران سنتی باید این فرهنگ را منعکس کند. از سوی دیگر، طراحی دفتر تجاری برای یک مجله مد می تواند از ظاهری مدرن استفاده کند. کسب و کارها باید به گونه ای دکوراسیون شوند هم مشتریان و هم کارمندان احساس راحتی کنند.

در مجموع، تمی را انتخاب کنید که به بهترین وجه با موضوع کسب و کار شما مطابقت داشته باشد و مطمئن باشید که یک طرح تجاری خواهید داشت که همه دوستش خواهند داشت.

  1. توجه به دیوارها

دیوارها امکانات بی شماری را ارائه می دهند. در واقع، آنها به عنوان بوم نقاشی برای به نمایش گذاشتن شخصیت و فرهنگ یک شرکت عمل می کنند. استفاده از رنگ های شرکتی برای طراحی دیوارها یک روند همیشگی است. با این حال، می توانید خارج از چارچوب ها فکر کنید. دیوارها، چه شامل رنگ‌های پر جنب و جوش، کاغذ دیواری یا هر چیز دیگری باشند، به اتاق حس، گرما و عمق می‌دهند.

  1. از طرح رنگی روشن و شاد استفاده کنید

یکی از سخت ترین قسمت های دکوراسیون یک فضای تجاری، انتخاب یک رنگ خوب است. رنگ‌های روشن و پررنگ برای نمایش اقلام و جلب توجه بسیار عالی عمل می‌کنند.

طرح های رنگی خنثی و روشن در طراحی دفاتر تجاری بیشتر رایج اند. هنگامی که با رنگ های قوی تر ترکیب می شود، بیشتر خودنمایی می کند. از آنجا که آنها می توانند خلق و خو را بهبود بخشند، رنگ های روشن برای انواع تنظیمات تجاری مناسب هستند.

تصویر از طرح رنگی روشن و شاد استفاده کنید

با توجه به اینکه رنگ‌های جسورانه توجه را به خود جلب می‌کنند، مدیران فروشگاه‌های خرده‌فروشی باید بدون شک از آن‌ها در نمایش محصولات جدید استفاده کنند.

  1. استفاده از عناصر طبیعی

با توجه به مزایای گذراندن وقت در طبیعت، طراحی داخلی بیوفیلیک در محیط های تجاری رایج تر شده است. این سبکی است که به هر اتاق ظاهر جدیدی می بخشد. در دکوراسیون داخلی تجاری گیاهان و المان های طبیعی مانند چوب، سنگ و خاک رس را در نظر بگیرید.

تصویر استفاده از عناصر طبیعی

بسیاری از طراحی های داخلی تجاری در حال حاضر بیشتر به دنبال ایجاد ظاهری طبیعی به فضاها هستند. اینها شامل چوب، سنگ، فلز، سبزه زنده و غیره است. کار کردن با مواد طبیعی راحت تر از مواد مصنوعی است.

اینها همچنین برای افراد داخل فضا پایدارتر، سازگار با محیط زیست و بادوام هستند. این ویژگی‌ها آن‌ها را برای پروژه‌های تجاری مانند دفاتر یا فروشگاه‌های خرده‌فروشی که می‌خواهید بازدیدکنندگان یا مشتریان شما در هنگام گذراندن وقت خود در آنجا احساس راحتی کنند، عالی می‌کند.

  1. افزایش جریان نور طبیعی و مصنوعی

بر اساس مطالعات، بودن در اطراف نور طبیعی باعث افزایش شادی و بهره وری می شود. طراحان توصیه می کنند با توجه به این موضوع حداکثر استفاده را از آن ببرید. اگر در یک فضای اداری تجاری پنجره های زیادی وجود ندارد، هنوز گزینه هایی برای به حداکثر رساندن نور طبیعی وجود دارد. موقعیت استراتژیک آینه ها را برای انعکاس نور خورشید در نظر بگیرید. همچنین استفاده از وسایلی مانند میزهای شیشه ای نیز مفید هستند.

تصویر افزایش جریان نور طبیعی و مصنوعی

نورپردازی بسته به نوع کسب و کار متفاوت خواهد بود. با این حال، دکوراسیون داخلی تجاری شما تا حد زیادی تحت تأثیر نورپردازی خوب در هر شرایطی است. نور یکی از سازگارترین و موثرترین مولفه ها در طراحی داخلی است. نورپردازی مفید است زیرا دید را افزایش می دهد و به افراد احساس امنیت می دهد. بنابراین از روشنایی وظیفه، محیط، مصنوعی و طبیعی بطور موثر استفاده کنید.

  1. بهره مندی از فضاهای بیرونی

طبق یک نظرسنجی، 87 درصد از مردم از کار در فضای باز لذت می برند. ایده خوبی است که یک فضای بیرونی جداگانه با میزها و نیمکت های هنری داشته باشید که در آن کارمندان بتوانند در اوقات فراغت خود کار کنند، مطالعه کنند یا به سادگی بیکار بنشینند.

جمع بندی

موفقیت یک کسب و کار می تواند تا حد زیادی تحت تأثیر طراحی تجاری آن باشد. فروشگاه‌های خرده‌فروشی، رستوران‌ها یا هر ساختار تجاری متمرکز بر مشتری، تنها زمانی که بتوانند مشتریان بیشتری را جذب کرده و نگه دارند، درآمد بیشتری کسب خواهند کرد. مطمئناً خریداران در یک منطقه قدیمی و شلوغ با روشنایی ضعیف و فضای ناکافی احساس ناامنی می کنند، که آنها را از بازگشت منصرف می کند.

مشابه این، محل‌های کار و محیط‌های کاری باید طوری برنامه‌ریزی شوند که کارمندان احساس آرامش کنند. بهره وری کارمندان ممکن است در یک دفتر کم نور با کاغذ دیواری شلوغ، تزئینات بیش از حد و سایر عناصر حواس پرت کننده دچار مشکل شود.بنابراین، دکوارسیون و چیدمان داخلی هوشمندانه برای فضاهای تجاری واقعا مورد نیاز است.

5/5 - (1 امتیاز)

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط