8:00 صبح - 6:00 عصر
شنبه تا پنجشنبه
در محتوای پیش رو، شما سروران با مطالب مفید و آموزشی درباره ی طراحی داخلی سوله آشنا میشوید.
سوله ها ساختمان های فلزی با سقف های شیبدار هستند که با استفاده از محاسبات ریاضی در انواع و اشکال مختلف ایجاد می شوند. این سازه های شیبدار بسته به نوع کاربری دارای اندازه های مختلفی هستند. دهانه های بزرگ در تاسیسات صنعتی و کشاورزی مانند کارخانه ها، انبارها، آشیانه های هواپیما، تعمیرگاه ها، سالن های ورزشی، پارکینگ ها، مرغداری ها، گاوداری ها، فروشگاه ها و سایر موقعیت ها تحت پوشش این سازه ها قرار می گیرند. بودن ویژگی کلیدی این ساختمان ها قیمت مناسب آنهاست که در تعیین هدف و اندازه مورد نظر باید به دقت مورد توجه قرار گیرد.
با وجود تنوع در انواع سوله، همه سوله ها اجزای یکسانی دارند. بارگیری و تخلیه، تحویل محموله، ذخیره سازی محصول، جمع آوری، بسته بندی و حمل و نقل برخی از اجزای مختلف سوله هستند.
طبیعتا معماری داخلی سوله نیز از این قاعده مستثنی نیست که اجرای هر پروژه دارای چالش هایی است. مهمترین چیز این است که بدون توجه به سبک دیزاین داخلی سوله، برای آن برنامه ریزی کنید و بدانید چه می خواهید.
در طراحی داخلی و ساخت سوله به موارد زیر توجه کنید:
قبل از طراحی داخلی سوله، ابتدا باید طرحی را ترسیم کنید. از یک نقشه موجود استفاده کنید یا یک نقشه جدید برای این کار ایجاد کنید. امروزه معمولاً از نرم افزارهای طراحی برای ایجاد نقشه ها استفاده می شود، با این حال تکنیک های ترسیم دستی نیز یک گزینه خوب هستند.
برای ترسیم نقشه، بهتر است از متخصصان این صنعت کمک بگیرید. با استفاده از خواسته ها و انتظارات شما به عنوان راهنما، برنامه بهینه را ایجاد می کنند. هنگام اندازه گیری در این مرحله باید احتیاط کنید زیرا اندازه گیری های دقیق نتایج بهتری ایجاد می کند.
هر طرحی که برای طراحی داخلی تصمیم می گیرید باید مطابق با الزامات داخلی سوله باشد. بسیاری از محفظه های سوله باید جدا از یکدیگر نگهداری شوند. همچنین باید مسیر مناسبی برای تردد کارکنان و جابجایی کالا وجود داشته باشد. فضاهای مختلف سوله باید به درستی از هم جدا شده و بر روی نقشه و چیدمان فاصله داشته باشند.
در نقشه خود، فضاهای کاری را مشخص کنید و اندازه گیری دقیق آنها را یادداشت کنید. بهینه سازی فضاهای مختلف سوله بعد از ایجاد طرح انجام می شود.
نوع ساختار بستگی به منطقه داخلی سوله دارد. انباری، مکان های رایج برای حمل ونقل و مکان های قرار دادن تجهیزات از جمله فضاهای مختلف سوله می باشد. در نظر بگیرید که برای هر یک از این بخش ها از یک منطقه متفاوت در طراحی داخلی استفاده کنید.
منطقه انبار باید ابتدا طراحی شود، زیرا بسیار مهم است که بدانیم چه مقدار فضای در سوله برای نگهداری محصول وجود دارد.
اگر فضای داخلی سوله خود را مطابق با دستورالعملهای استاندارد طراحی کنید، باعث به حداکثر رساندن ظرفیت ذخیره سازی سوله میشود. سعی کنید تا جایی که می توانید از فضای عمودی در طراحی داخلی سوله استفاده کنید.
مهم نیست چه اقلامی را در سوله نگه می دارید، ابزارهای صحیح برای انجام کار مورد نیاز است. نوع کالا و میزان فضای سوله تعیین کننده تجهیزات انتخابی است. برای انتقال اجناس سوله ابزارهای مختلفی مانند لیفتراک و جک پالت موجود است.
قبل از اجرای طرح سوله، ابتدا از کاربردی بودن آن مطمئن شوید. بهترین روش برای انجام این کار این است که اندازه های طرح پیشنهادی خود را در محیط سوله بررسی و آزمایش کنید. آزمایش نقشه در هر بخش ضروری نیست، و انجام این کار در مکان های شلوغ بسیار مهم است.
به خاطر داشته باشید که در نقشه آزمایشی از تجهیزات نیز استفاده کنید که مطمئن شوید همه آنها بدون مزاحمت و آزادانه قادر به حرکت هستند.
از آنجا که طراحی داخلی سوله به طور مستقیم بر اثربخشی و بهره وری سوله تأثیر می گذارد،از اهمیت زیادی برخوردار است. ساخت سوله ای که شما به آن فکر می کنید باید به طور بهینه روند طراحی داخل سوله را سازماندهی کند و در نهایت به ساده سازی کار، افزایش کارایی و کاهش هزینه ها کمک کند.
با اعمال اصول طراحی داخلی روی سوله ها می توانید به راحتی به اقلام مورد نظر دسترسی داشته باشید، مسافت هایی را که باید در داخل سوله طی کنید کاهش دهید و ظاهری آراسته به سوله ببخشید.
هنگام طراحی داخلی سوله، بسیار مهم است که تمام نیازهای آن را با توجه به نیازهای شرکت خود در نظر بگیرید و آنها را در اسرع وقت عملی کنید. زیرا تعویض سازه در حین عملیات ساختمانی بسیار پرهزینه و دشوار است.
شما باید در طراحی داخلی سوله به جزئیات خاصی توجه کنید تا سوله خود را به بهترین شکل ممکن بسازید. با توجه به این اصول اساسی می توانید ساختاری بسازید که موثر باشد.
علاوه بر این، با رعایت اصول طراحی داخلی سوله، روند و گردش کار تسریع می شود. مهم ترین دستورالعمل ها برای ایجاد سوله در زیر مورد بحث قرار می گیرند.
قبل از شروع فرآیند معماری و دکوراسیون داخلی سوله ، باید به تمام نیازها و انتظارات خود از سوله فکر کنید، بودجه ای را برای پروژه در نظر بگیرید و سپس سوله را با آن بودجه ایجاد کنید.
شما ممکن است در طول فرآیند طراحی با ایده های جامع و گران قیمتی روبرو شوید که به طور قابل توجهی گران تر از بقیه هستند، اما ترجیحاً طرحی را اجرا کنید که مطابق با بودجه شما باشد.
جریان کار
جریان کار یکی از مهمترین مواردی است که در طراحی داخلی و ساخت سوله باید مورد توجه قرار گیرد. چیدمانی که برای ساختار سوله ایجاد می کنید باید امکان جابجایی کارآمد افراد، کالاها و تجهیزات را فراهم کند. کار سوله در این روش با سرعت و راحتی بیشتری انجام می شود.
با برنامه ریزی مدبرانه طراحی داخلی سوله، می توانید از توسعه مسیرهای ناکارآمد جلوگیری کنید و بهترین جریان کاری را ایجاد کنید.
دسترسی
حصول اطمینان از دسترسی مناسب تمامی اجزا و کالاهای سوله باید در اولویت طراحی داخلی آن قرار گیرد.
کارمندان باید بتوانند به راحتی بین بخش ها جابجا شوند و به وسایل یا تجهیزات مورد نیاز خود بدون نیاز به جابجایی چیزی به لطف ساخت سوله دسترسی داشته باشند. راندمان سوله و راندمان کار هر دو با طراحی و ساخت یک سازه مناسب بهبود می یابد.
پتانسیل عملیاتی
مقدار اقلامی که طی مراحل مختلف در انبار تهیه و سپس ارسال می شود ظرفیت عملیاتی را تشکیل می دهد. سوله های عمومی دریافت، جمع آوری، ذخیره سازی، بسته بندی و ارسال را انجام می دهند.
ساختار بهینه برای سوله ممکن است با جمعآوری و ارزیابی دادههای مربوط به قابلیت عملیاتی آن طراحی شود، و اطمینان حاصل شود که جریان کار و جابجایی کالاها به خوبی انجام میشود و همه محصولات و تجهیزات سوله در جایی که به آن تعلق دارند، قرار میگیرند.
نیروی انسانی
کارکنان سوله یکی از عناصر اصلی طراحی داخلی آن هستند. می توان با دانستن تعداد کارکنان، سطح تخصص آنها، زمان بندی شیفت ها و سایر مسائل مربوط به پرسنل، محیطی را در سوله ایجاد کرد که کارایی را افزایش دهد.
علاوه بر این، هنگام طراحی داخلی و ساخت سوله، باید به نیازهای کارکنان اضافی فکر کنید و آنها را در نظر بگیرید.
طراحی داخلی سوله ایده آل،طرحی است که با الزامات رسمی تعیین شده برای ساخت سوله مطابقت داشته باشد. در نتیجه هنگام دیزاین داخلی سوله باید دستورالعمل ها و قوانین مربوط به ساخت سوله رعایت شود.
پیروی از این دستورالعملها نه تنها امنیت کارگران، تجهیزات و سایر کالاهای باارزش در سوله را تضمین میکند، بلکه از بروز مشکلات مربوط به ساختوسازهای غیرمجاز و جریمه جلوگیری میکند.
عملیات داخل سوله با استفاده از پلان های اساسی و بهینه سازی آنها روان تر انجام می شود، اما همه طرح ها برای انواع سوله ها مناسب نیستند. سه تا از ساده ترین و کاربردی ترین طراحی داخلی سوله در قسمت های بعدی توضیح داده شده است.
طراحی U شکل یکی از چیدمان هایی است که می تواند در هر سوله با هر اندازه ای مورد استفاده قرار گیرد. حرف U انگلیسی در این سبک طراحی مانند یک نیم دایره است، همانطور که از نام آن پیداست. بهتر است در این نوع طراحی، قسمت بارگیری و ارسال محصولات نزدیک یکدیگر قرار بگیرند.
طراحی اتوبوسی یکی از بهترین ها برای طراحی داخلی سوله های بزرگ و جادار است. بهترین مسیر رفت و آمد با طراحی طولانی و گسترده انبارهای اتوبوس ایجاد شده است. در این نوع طراحی، قسمت بارگیری در یک سمت سوله قرار دارد و قسمت ارسال کالا در سمت دیگر.
سوله های L به شکل حرف L هستند.در این طرح اجزای بارگیری و تحویل اقلام در یک طرف ساختمان سوله قرار گرفته اند در حالی که اجزای حمل و جمع آوری کالا در طرف مقابل قرار گرفته و در نتیجه ساختاری L شکل ایجاد می شود.
سخن پایانی:
روش های مختلفی برای طراحی و ساخت سوله وجود دارد، بنابراین شما نمی توانید نسخه یکسانی را برای هر سوله ایجاد کنید. با این حال، استفاده از توصیههای فوقالذکر میتواند به سولهها کمک کند تا با بالاترین راندمان خود کار کنند و تا حد امکان به طور مؤثر اداره شوند. هر سوله با دیگری متفاوت است پس قبل از شروع طراحی داخلی ابتدا از نیازها و انتظارات خود مطلع شوید و همچنین مناسب ترین تجهیزات را برای کار خود در سوله قرار دهید.
تیم نکستا دیزاین همواره آماده طراحی دکوراسیون داخلی اعم از مسکونی، اداری، طراحی ویلا، دیزاین مطب و کلینیک، بازسازی و طراحی نما میباشد . برای مشاهده نمونه کارهای تیم نکستا دیزاین میتوانید به صفحه پروژهها مراجعه کنید و یا برای دریافت مشاوره رایگان برای طراحی داخلی محل مورد نظر خودتان با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.
ادامه مطلب